O nama

Prevoditeljska agencija Studio Lingua d.o.o. pruža usluge pisanog prijevoda bez ovjere i s ovjerom te lekture i korekture. Želimo istaknuti da su svi naši prevoditelji izvorni govornici, koji svakom prijevodu pristupaju krajnje profesionalno i stručno. Jamčimo iznimnu kvalitetu svakog prijevoda, neovisno o njegovom opsegu, zahtjevnosti ili roku isporuke. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stečenim u suradnji s različitim domaćim i inozemnim klijentima, u mogućnosti smo prevesti bilo koju vrstu teksta.

Pri tome su nam kvaliteta prijevoda i zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu. Naš stručni tim prevoditelja prevodi tekstove s raznih područja, primjerice ekonomije, medicine, prava, financija i mnogih drugih. Korisnici naših prijevoda su, između ostalog, tvrtke, europske institucije, banke, bolnice, liječnici, odvjetnici, ministarstva, sudovi te privatne osobe. Jezici su naša profesionalnost! Pogledajte iskustva naših klijenata (link).

Direktorica o tvrtki Studio Lingua d.o.o.

„Zahvaljujući velikom iskustvu kroz višegodišnji rad kao prevoditeljica u Erfrischungsgetränke AG Berlin, jednoj od najuspješnijih tvrtki svijeta, u svojoj tvrtki Studio Lingua d.o.o. pružam vrhunsku kvalitetu, svjetske standarde i efikasnost, jer je zadovoljstvo klijenta uvijek na prvome mjestu.“

O Tvrtki

Vlasnica i direktorica tvrtke:
Jasminka Vuković,
izvorna govornica njemačkog i hrvatskog jezika,
prevoditeljica njemačkog, hrvatskog i engleskog jezika

 

Kako bismo našim klijentima pružili izvrsnu kvalitetu prijevoda, pridržavamo se principa „izvornog govornika“. Samo izvorni govornik može prevesti tekst besprijekorno i u duhu jezika, jer poznaje svaku nijansu svog materinjeg jezika. Stoga su svi naši prevoditelji izvorni govornici jezika na koji prevode.

Naša posebnost

Prevodimo i posebne jezične kombinacije, kao što je prijevod s engleskog na njemački jezik i prijevod s njemačkog na engleski jezik.

 

Hitni prijevodi ne mogu čekati. Zbog toga smo dostupni 24 sata dnevno!