Izjava o povjerljivosti podataka

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka  (GDPR)  -Uredba (EU)  2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka, društvo Studio Lingua d.o.o. prikuplja Vaše podatke na zakonit i transparentan način.

Studio Lingua d.o.o. prikuplja Vaše podatke koji su neophodni za pružanje usluge pisanog prijevoda, te ih ne obrađuje niti prosljeđuje trećim osobama i neće ih koristiti za slanje promidžbenih poruka za koje niste dali svoju privolu.

Putem kontakt-obrasca tražimo od Vas osnovne osobne podatke poput imena i prezimena, e-mail adrese i eventualno broja telefona, kako bismo Vam mogli poslati ponudu ili odgovoriti na upit, te kako bi Vam mogli telefonskim putem postaviti dodatna pitanja ili dati Vam dodatna pojašnjenja usmenim putem, a sve radi poboljšanja pružanja naše usluge prevođenja.

Sve osobne podatke i informacije, kao i dokumente koje nam u okviru upita/narudžbe prijevoda stavite na raspolaganje, čuvamo u strogoj tajnosti te ih ne prosljeđujemo trećim osobama.