Često postavljena pitanja

Što je autorska kartica?

Autorska kartica je mjerna jedinica za izračunavanje količine teksta u dokumentu. Jedna autorska kartica prijevoda sadrži 1.500 znakova uključujući razmak.

U kojem roku mogu dobiti prijevod?

Hitne prijevode, ovisno o količini teksta, možete dobiti u najkraćem mogućem roku. Za sve ostale prijevode dogovaramo željeni rok s klijentom.

Kako se obračunava cijena prijevoda?

Hitne prijevode, ovisno o količini teksta, možete dobiti u najkraćem mogućem roku. Za sve ostale prijevode dogovaramo željeni rok s klijentom.

 

Zbog toga se svakom prijevodu pristupa individualno, uzimajući u obzir jezičnu kombinaciju, količinu teksta koja se prevodi te rok u kojem prijevod treba biti isporučen.
Stalnim klijentima obračunavamo povoljnije cijene.

Kako od upita, preko narudžbe do prijevoda?

Tekst za prijevod nam šaljete putem e-maila, pošte ili donesete osobno. Nakon toga ćete primiti ponudu koja sadrži količinu teksta, cijenu i rok isporuke. Prijevod se šalje putem e-maila, preporučenom poštom ili isti možete osobno preuzeti. 
Brzo i efikasno: Prema želji klijenta, cijeli proces od upita, preko narudžbe do prijevoda rješavamo putem e-maila.

Tko prevodi moj tekst?

Direktorica osobno prevodi veliku količinu tekstova na njemački i hrvatski jezik, te s engleskog na njemački jezik, što posebice uključuje medicinsku, pravnu, knjigovodstvenu i drugu dokumentaciju te projekte vezane uz EU- fondove. Svi naši profesionalni prevoditelji su jezični stručnjaci, te se svaki projekt dodjeljuje prevoditelju koji posjeduje najveće iskustvo u pojedinom području.

Koje vrste prijevoda mogu naručiti?

Možete naručiti pisani prijevod bez ovjere, pisani prijevod s ovjerom te lekturu i korekturu teksta. Potreban vam je prijevod web stranice za svoju tvrtku ili poslovne dokumentacije? Trebate hitan prijevod medicinskih nalaza za inozemstvo ili iz inozemstva? Želite prijevod knjige, pjesama ili sličnog? Od običnog dopisa do najsloženijeg teksta, sve zadatke izvršavamo profesionalno i kompetentno.
 Prevodimo i posebne jezične kombinacije, kao što je prijevod s engleskog na njemački jezik i prijevod s njemačkog na engleski jezik.